Stationsstraat 55, 5683BB, BEST (NL)
+31612136229
info@tantichianti.nl

Hoe werkt retourneren?

Italiaanse kwaliteitswijnen en meer

U heeft het recht om zonder opgave van redenen uw product(en) te retourneren. Stuur binnen 14 kalenderdagen – ingaande de dag na ontvangst van uw bestelling – een e-mail naar info@tantichianti.nl. Vermeld in deze mail het ordernummer en een mededeling dat u de order (gedeeltelijk) wilt retourneren. 

Wij reageren zo spoedig mogelijk met een reply-mail met een retourformulier in de bijlagen. Beantwoord de vragen op dit formulier zodat wij bijvoorbeeld weten op welke rekening de terugbetaling kunnen storten. 

Stuur binnen 7 kalenderdagen na ontvangst van het reply-mail het product en het ingevulde retourformulier terug. Het retoursturen is voor uw rekening en risico.

Wij zullen zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 7 kalenderdagen het product het aankoopbedrag ervan terugstorten. Wanneer een order volledig wordt teruggestuurd zullen wij ook de door u aan ons betaalde verzendkosten voor het leveren van de bestelling terugstorten.

Wij gaan alleen over tot terugbetaling van het aankoopbedrag indien de producten uit de retourzending:
– binnen genoemde tijdsperiode naar ons zijn verzonden
– voorzien zijn van de originele verpakking
– geen sporen bevatten van gebruik of beschadiging
– zijn voorzien van een volledig ingevuld retourformulier
– zijn doorverkocht aan derden. 
Wij gaan niet over tot terugbetaling wanneer bij ons het vermoeden bestaat dat misbruik van het retourrecht wordt gemaakt.

Heeft u vragen, laat het ons weten, wij helpen graag. Een gedetailleerdere omschrijving van het retourneerproces staat opgenomen in onze algemene voorwaarden. 

Naar algemene voorwaarden