Stationsstraat 55, 5683BB, BEST (NL)
+31612136229
info@tantichianti.nl

Hoe werkt bestellen?

Italiaanse kwaliteitswijnen en meer

Bestellen

Al onze producten zijn per stuk te bestellen.

Door het plaatsen van een bestelling bij Tantichianti verklaart de koper ten minste 18 jaar of ouder te zijn.

De verzendkosten:
Bij bezorgen op (huis)adres: € 5,75 of gratis bij bestellingen vanaf € 60,-
Bij afhalen bij DHL servicepunt € 4,50 of gratis bij bestellingen vanaf € 45,-.

Neem voor levering buiten Nederland contact met ons op. Wij informeren u snel en vrijblijvend over de mogelijkheid en de voorwaarden.

Wij streven erna alle artikelen op deze website uit voorraad te leveren. 

Wanneer artikelen onverhoopt niet op voorraad zijn, nemen wij contact telefonisch contact op. Samen bespreken we de alternatieven. 

Mocht levering niet mogelijk zijn of de levertijd is voor u niet acceptabel, kunt u ervoor kiezen de bestelling te wijzigen of te annuleren.

Wij bieden volledig betaalde bestellingen uiterlijk op de eerstvolgende werkdag aan bij DHL. U ontvangt een mail met traceercode. Op de site van DHL kunt u met deze code uw pakket volgen. U heeft de mogelijkheid het moment van de bezorging te wijzigen of een neerleg instructie door te geven aan de bezorger. 

Bent u op moment van bezorging niet thuis, zal de bezorger proberen het pakket bij buren af te leveren of neer te leggen volgens de door u doorgegeven instructie. 

Wanneer aflevering of neerleggen niet lukt, komt uw pakket op een afhaallocatie. U ontvangt hiervan bericht van DHL. Haal het pakket tijdig op. De kosten voor retourzending van de afhaallocatie naar ons en eventueel opnieuw versturen zijn voor rekening van de koper.

Op de site van DHL staat meer informatie over die niet thuis bij bezorging service.

De bezorger kan bij bezorging vragen om een legitimatiebewijs om vast te stellen dat de order in ontvangst wordt genomen door iemand van 18 jaar of ouder. 

Wij verpakken onze pakketten zorgvuldig. Toch kan het voorkomen dat er tijdens het vervoer iets mis gaat. Vanzelfsprekend zorgen wij dan voor een passende oplossing.

Wij vragen u op moment van bezorging het pakket te weigeren indien u vaststelt dat de verpakking en of de inhoud is beschadigd.   

Ontdekt u schade pas na aannemen van het pakket, informeer ons zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 3 dagen na ontvangst. Dit kan per e-mail naar info@tantichianti.nl. 

Nu kan het genieten beginnen. Wij horen graag hoe het bevalt. Laat het weten via een review op de site, e-mail of op instagram. 

Tot snel, maar voor nu Salute!