Stationsstraat 55, 5683BB, BEST (NL)
+31612136229
info@tantichianti.nl

Hoe werkt bestellen?

Italiaanse kwaliteit wijnen

Bestellen

Door het plaatsen van een bestelling bij Tantichianti verklaart de koper ten minste 18 jaar of ouder te zijn.

De verzendkosten zijn € 6,95 voor zendingen binnen Nederland. 

Wij streven erna alle artikelen op deze website uit voorraad te leveren. Normaliter zullen we dit op de site aangeven. 

Wanneer artikelen onverhoopt niet op voorraad zijn, nemen wij contact telefonisch contact op. Samen bespreken we de alternatieven. 

Bij geen gehoor sturen wij een whatsapp en/of e-mail met een terugbelverzoek.

Mocht levering niet mogelijk zijn of de levertijd is voor u niet acceptabel, kunt u ervoor kiezen de bestelling te wijzigen of te annuleren.

Wij bieden volledig betaalde bestellingen uiterlijk op de eerstvolgende werkdag aan bij PostNL. U ontvangt een mail met traceercode. Op de site van PostNL kunt u met deze code uw pakket volgen en het moment van bezorging wijzigen.

Naar site PostNL

Bent u op moment van bezorging niet thuis, ontvangt u een bericht van de bezorger met opties om het pakket te ontvangen.

Mocht uw pakket op een afhaallocatie komen haal het tijdig op. De kosten voor retourzending van de afhaallocatie naar ons en eventueel opnieuw versturen zijn voor rekening van de koper.

Op de site van PostNL staat meer informatie over die niet thuis bij bezorging service van PostNL

Naar site PostNL

De bezorger kan bij bezorging vragen om een legitimatiebewijs om vast te stellen dat de order in ontvangst wordt genomen door iemand van 18 jaar of ouder. 

Wij verpakken onze pakketten zorgvuldig. Toch kan het voorkomen dat er tijdens het vervoer iets mis gaat. Vanzelfsprekend zorgen wij dan voor een passende oplossing.

Wij vragen u op moment van bezorging het pakket te weigeren indien u vaststelt dat de inhoud is beschadigd.   

Ontdekt u schade pas na openen, informeer ons zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 3 dagen na ontvangst. Dit kan per e-mail naar info@tantichianti.nl. 

Nu kan het genieten beginnen. Wij horen graag hoe het bevalt. Laat het weten via een review op de site, e-mail of op instagram. 

Tot snel, maar voor nu Salute!