Stationsstraat 55, 5683BB, BEST (NL)
+31612136229
info@tantichianti.nl

Bedrijfsinformatie

Italiaanse kwaliteit wijnen

Tantichianti VOF

Daniël Mogendorff & Monique Mogendorff-Dijks

Stationsstraat 55
5683BB Best
Nederland
info@tantichianti.nl
+31 6 1213 6229

Rabobank: NL52 RABO 0344 8996 91
KvK: 75552108
BTW | VAT : NL860321150B01

Genieten van goede wijn. 
Daar gaat het bij ons om.  
Wij bieden betaalbare kwaliteit en service.
Of je nu op zoek bent naar een mooie Chianti, Babera d’Asti, Bolgheri, Barbaresco, Barolo, Ruchè, Valpolicella, Ripasso, Amarone, Corvina, Vino Nobile en meer. Voor elk jaargetijde wijnen bij tantichianti: wit, rosé en rood

Eenvoudig bestellen

Je kan eenvoudig wijnen bestellen via onze webshop. Wij doen ons uiterste best de wijnen vanuit voorraad direct te verzenden. Wij zoeken contact met je om afspraken te maken over de levering.

Meer over bestellen

Zo werkt retourneren

Je kan zonder opgaaf van reden je bestelling binnen 14 dagen retourneren. We hopen natuurlijk dat dit niet nodig is. Samen spreken we af hoe we dit organiseren. Wij vergoeden het aankoopbedrag. 

Meer over retourneren

Onze voorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten tussen de klant en Tantichianti. Wanneer je bestelt dan nemen wij aan dat je kennis hebt genomen van onze algemene voorwaarden.

Naar algemene voorwaarden

NIX 18

Wij onderschrijven de regels en wetgeving die bestaan voor de verkoop van alcoholhoudende dranken en houden ons hier strikt aan. Wil je wijn bij ons kopen, dan moet je aantoonbaar ouder zijn dan 18 jaar.

Naar NIX 18

Privacy

Wij gaan vertrouwelijk om met de aan ons verstrekte persoonlijke gegevens. Wij houden ons aan de AVG. Persoonlijke gegevens gebruiken wij uitsluitend voor het uitvoeren van de transactie en het voeren van de ondernemersadministratie. Persoonsgegevens worden alleen voor dit doel aan derden ter beschikking gesteld. 

Feedback

Wij zijn erg benieuwd naar je mening. 
Wat vind je van onze wijnen? Hoe zijn de wijnen bevallen? Heb je nog vragen?  Waar kunnen wij nog op verbeteren?

Laat het ons weten. Dit kan met een productreview op de site, per e-mail of instagram.