Stationsstraat 55, 5683BB, BEST (NL)
+31612136229
info@tantichianti.nl

Proeverij

Proef, geniet en beleef

Genieten van heerlijke wijn met bijpassende gerechtjes. Wij regelen het. Dankzij ons uitgebreide assortiment wijnen, kunnen we uw proeverij helemaal naar wens samenstellen. U kunt natuurlijk ook aansluiten bij de open proeverijen die wij organiseren. Lees verder voor alle mogelijkheden. Heeft u vragen of wilt u iets boeken? Laat het ons weten.

Proeverij Tanti Chianti

Deze wijnproeverij is bedoeld voor groepen van 6 personen. Wij schenken een selectie van 3 glazen of 6 halve glazen wijn met bijpassende antipasti. De afsluiting wordt gevormd door een heerlijk koele Vin Santo waarbij de cantucini niet ontbreekt. Daniel geeft u informatie over de wijnen, de wijnmaker, de regio of wijnproeven in het algemeen. 

Deze wijnproeverij kost € 100,- incl. BTW.
Wij kunnen deze proeverij verzorgen op een locatie binnen de driehoek Den Bosch, Eindhoven en Tilburg zonder bijkomende kosten. Meer personen zijn welkom voor € 17,50 per persoon. 

Wij hebben ook een mooi verpakte waardebon om een proeverij cadeau te geven bij bijvoorbeeld een huwelijk of jubileum. Benader ons per mail of whatsapp om deze te boeken. 

Aanschuiven bij 

Met enige regelmaat organiseren wij wijnproeverijen waarbij u kunt aansluiten. Deze proeverijen hebben telkens weer een ander thema. Bekijk de agenda voor data en wat u kunt verwachten. 

Naar de agenda

Proeverij op maat

Wij denken graag mee voor een wijnproeverij op maat. Wij hebben meer dan 100 verschillende soorten wijn op voorraad in alle prijsklassen. Deze kunnen wij voorzien van bijpassende gerechten naar keuze, variërend van antipasti tot een vers bereide volledige maaltijd. Stuur uw wensen per mail of whatsapp en wij denken mee over de mogelijkheden en maken een vrijblijvende offerte.

Geef een wijnproeverij cadeau

Wilt u een orgineel cadeau voor bijvoorbeeld een huwelijk jubileum of om iemand te bedanken, geef een proeverij cadeau. De ontvanger krijgt een mooie waardebon die in te wisselen is voor die hierboven beschreven Proeverij Tanti Chianti.